IJslandopzijnpuurst

Begin dit jaar is de webshop www.ijslandopzijnpuurst.nl gestart. In drie businesslines (puur gezond, pure schoonheid en pure voeding) worden IJslandse producten verkocht. Kenmerk van alle producten is dat ze behalve IJslands ook puur zijn, dus geen additieven bevatten.
IJsland op zijn puurst is gestart vanuit de overtuiging dat er behoefte is aan producten waarvan zonder twijfel gezegd kan worden dat ze heilzaam en puur zijn. Iedereen die weleens in IJsland is geweest zal de puurheid van het land herkennen. Er is geen vervuilende industrie en het ligt midden in de oceaan, waar de stormen het land schoon lijken te blazen.
IJsland is een klein land, er wonen slechts driehonderddertig duizend mensen op een oppervlakte van tweeëneenhalf keer Nederland. Er zijn veel initiatieven om, op ecologisch verantwoorde wijze, natuurlijk producten te maken, bijvoorbeeld uit de oceaan. Wij werden erdoor gegrepen en willen die producten ook buiten IJsland beschikbaar maken. De website is goed ontvangen en de eerste reviews van gebruikers beginnen binnen te komen.
www.ijslandopzijnpuurst.nl